2017. december 1., péntek

Jön-jön-jön! - December


Sziasztok! 

A mai bejegyzésben összefoglalom, mi várható a blogon decemberben. Még igazán keresem a helyemet a blogolásban és a rendszeresség is igencsak hiányzik, talán ha minden hónap elején megtervezem, hogy mit szeretnék, jobban fog menni. :) 

Mit tervezek olvasni decemberben? 
Őket mindenképpen szeretném elolvasni, illetve várok egy Könyvmolyképzős rendelésre is, amit valószínűleg karácsonyra kapok majd a családomtól. Az egyik kedves molytársaimtól pedig hétfőn veszem át a Papírhercegnő második részét, a Megtört herceget. 

Régebbi olvasmányaim értékelései 
Szeretném elővenni a közelmúlt kedvenceit és minél több értékelést írni. Végre sikerült kialakítani a fejemben egy értékelési struktúrát, ami alapján könnyebb lesz nekem is dolgoznom. Az első verziót láthatjátok már ITT

Karácsonyváró bejegyzések
Az évben a legkedvesebb időszak számomra az advent, ezért minden vasárnap karácsonyváró bejegyzéssel készülök nektek! 

Évzáró listák 
Imádom a listákat és az év vége a legjobb időpont, hogy összegezzünk! Nem lesz hiány könyves-olvasós listákból, de szeretnék egy összefoglalót írni az idei futóversenyeimről is. Tavaly csináltam "Idén először" listát, aminek a lényege, hogy gyűjtsük össze azokat a dolgokat, eseményeket, történéseket, amik az adott évben történtek meg először velünk. Ez 2017-ben sem maradhat el! 

Állandó rovatok
Decemberben is szeretném folytatni a Top5 Szerda bejegyzéseket, és készülök egy másik állandó rovattal is, de az még titok, hogy mi lesz a témája. Annyit elárulok, hogy péntekenként kerülnek majd ki a bejegyzések a hónap végétől. 

Élménybeszámolók
A téli hidegben nincs is jobb egy kicsit visszatérni a nyárhoz! Az októberi lisszaboni napsütéses kirándulásomról készülök egy sok-sok képpel teli élménybeszámolóval.  

Remélem velem tartotok decemberben is! 

Kukucs :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése