2017. december 14., csütörtök

Top 5 Szerda #5 - Karakterek, akik idén nem kapnak ajándékot karácsonyra

Sziasztok! 


Ismét elérkezett a Top 5 Szerda bejegyzéssorozat ideje, rohan az idő, csak úgy telnek a hetek! 

A mai téma szerintem sokkal jobban illett volna az előző hétre, hiszen pont egy hete járt nálunk a Mikulás, december 6-án. Azonban az angolszász országokban, ahol a Mikulás hozza karácsonykor az ajándékot, nagyon is aktuális a kérdés az ünnepek előtt két héttel.

Na de lássuk is, hogy miről van szó! Jól viselkedtetek az idén  vagy rossz gyerekek voltatok? Virgács jár nektek vagy ajándék? 

Karakterek a Mikulás "Rossz gyerek" listáján, avagy ki nem kap ajándékot karácsonykor? 

A listáért olvass tovább! :) 

#5
Jack Randall (Outlander sorozat)
Kegyetlen, szadista, őrült, hataloméhes. Kínoz másokat, élvezi, ha fájdalmat okozhat. A rangja miatt mindent megtehet. Azonban a Mikulással ő sem tud szembeszállni, nem fog ajándékokat találni a karácsonyfa alatt. 

#4
Peter Pettigrew (Harry Potter sorozat)
Láttam, sokan hoztátok a Harry Potter sorozatból Umbridge professzort, azonban nekem van még egy karakterem a könyvekből, aki igazán megérdemli, hogy itt legyen, ő pedig nem más, mint Peter Pettigrew. Umbridge professzor tényleg a veléjéig romlott, Pettigrew azonban a saját barátait árulta el. Erre semmilyen körülmények között nincs mentség! Sem most, sem máskor nem fogja ajándék várni a karácsonykor! 

#3
Ambrózy báró (Ambrózy báró esetei sorozat)
Ambrózy bárót is idén ismertem meg, azonban sokszor nem tudom szeretni azért, amiket tesz, illetve ahogyan intézi a dolgait. Biztosan megvan rá neki is az oka, hogy morcos és utálatos legyen (amire remélem az utolsó kötetben fény is derül), de viselkedhetne sokkal bárósabban is Mili kisasszonnyal. Sokat fejlődik azonban a kötetek során, de azért így is csak Virgácsot hoz neki a Mikulás. 

#2
Gideon (Időtlen szerelem sorozat)
A Rubinvörösben megismert Gideon sajnos nem vett le annyira a lábamról, mint a történetben Gwendolynt. Sokszor játszott a lány érzelmeivel, jobban törődött a küldetéssel, mint hogy hogyan viselkedik Gwennel. Nem javíthatatlan, de idén sajnos nem kap ajándékot a Mikulástól. 

#1
A Royal fiúk (A Royal család sorozat) 
"A Royal fiúk tönkretesznek", vált szállóigévé már a mondat a bloggerek körében, akik istenítik az Erin Watt által megalkotott karaktereket. Azonban nálam nem sikerült belopni magukat a szívembe, ugyanis bunkók, önteltek, dühkezelési problémáik és szenvedélybetegségeik vannak. A nőket és a lányokat semmibe veszik, játszanak mindenkivel, mert megtehetik. A rosszfiúk között is rosszfiúk. Sajnos a kockahas és egy csinos pofi itt nem elég! Nem lesz ajándék a fa alatt! 

Ti melyik könyves karaktert nem fogjátok megajándékozni idén karácsonykor

A Top5 Szerda Goodreads csoportját és a heti témákat ITT találjátok, a magyar bloggerek bejegyzéseit pedig EBBEN a molyos zónában gyűjtjük. 
Kukucs :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése